Igenklistrad

Regnet öser ner från himlen så tankarna på en promenad med barnen vill jag bara glömma. Den har funnits i tankarna hela morgonen. Den friska luften hade varit behövlig. Ögonlocken är tunga och jag känner mig riktigt seg. Tog en snabb sväng med dammsugaren och lekt med Charlie som fick vara hemma från dagis.

Han vaknade med igenklistrade ögon igen. Men det verkar bara vara under natten som det kommer så vi avaktar med ögonsalva. Skölja ögonen med vatten går väl si sådär men det verkar hålla sig lugnt under dagen.
Men Charlie är inte sur för att han fick vara hemma istället. Vi har kikat på grävmaskinen som står utanför lägenheten, målat med vattenfärger och läst böcker. Snart är det dags att hämta Kimmy från skolan. Ska kolla öppentiderna på biblioteket så kanske vi smiter bort dit när Nicklas vaknat.

Men får inte glömma att smita bort till receptionen på skolan för blanketter om skol- och förkskolbyte. Vi har ju bestämt oss för att byta platser till barnen. Håller tummarna att det blir bra!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0